Becker Medical BV
Boschke 9
6343 CT Voerendaal
Nederland

T. 043-4592306
F. 043-4592305
M. info@becker-medical.nl

Hydrim M2

De Scican Hydrim M2 reiniger-thermodesinfector is een kwalitatief hoogwaardig product. De behuizing is geheel van roestvrij staal. Opvallend is het glasvenster in de deur voor visuele procescontrole.

 

Het apparaat voldoet aan de voorschriften van EN 15883, de europese norm voor RDA’s. Een overzichtelijk touch control display zorgt voor eenvoudige bediening. Er kan gekozen worden uit alleen reiniging of reiniging gevolgd door 5 minuten desinfectie op 93 graden en 10 minuten droging. 5 Liter kant en klaar containers gevuld met alkalische reinigingsvloeistof worden in een frontlade geschoven. Een tweede, zogenaamde neutralisatorvloeistof is niet nodig. De waskamer heeft twee wasarmen en een douche. Er kan op twee niveaus worden geladen. De dubbeltraps droging gevoed met microbiologisch gefilterde lucht. De ingebouwde condensator zorgt voor de vochtafvoer.

 

Er zijn aansluitingen voor koud en warm water, afvoer en electriciteit. De Hydrim M2 werkt op 220 Volt. De buitenafmetingen bedragen 60x60x85 cm. De afmetingen van de waskamer zijn 45x55x50 cm. De elektronische sturing garandeert een evenredige spreiding van de kamertemperatuur. Storingen worden direct gemeld en het proces wordt onderbroken. Automatische deurvergrendeling voorkomt incorrect handelen.

 

Documentatie kan worden gerealiseerd via aansluiting op een papierprinter, een electronische datalogger of een computer. In technische service, onderhoudscontracten en aansluitende technische validatie meting kan door de eigen serviceorganisatie worden voorzien.

 

Download brochure Hydrim M2. ( 818 kb)