Becker Medical BV
Boschke 9
6343 CT Voerendaal
Nederland

T. 043-4592306
F. 043-4592305
M. info@becker-medical.nl

BRAVO

De SciCan BRAVO is een kwalitatief zeer hoogwaardige stoomsterilisator, gebouwd volgens de voorschriften van EN13060. De BRAVO is er in een 17 en een 21 liter uitvoering en beschikt over diverse programma’s voor verpakte en onverpakte beladingen.

 

Voor de sterilisatie van holle instrumenten wordt gefractioneerd voorvacuüm ingezet. De vacuümdroging voor verpakkingen is bijzonder effectief en past zich automatisch aan het volume van de belading aan. Het programma hol verpakt duurt slechts 41 minuten inclusief droging en het programma hol onverpakt slechts 31 minuten. Dit is van belang voor tussentijdse sterilisatie van hand en hoekstukken.

 

De kamer is van hoogwaardig edelstaal. De gebruikte componenten getuigen eveneens van een zeer hoog kwaliteitsniveau. De grote verlichte display geeft continue informatie over de gekozen instellingen en het verloop van het sterilisatieproces. De standaard ingebouwde papierprinter documenteert alle gegevens aan het einde van de cyclus. Voor elektronische dataopslag zijn er aanlsuitingen voor datalogger of computer.

De BRAVO beschikt over ingebouwde reservoirs voor schoon en vuil water. Voor de routine testen zijn er aparte programma’s (helix, bowie-dick, vacuümlektest).

 

BDM BV verzorgt desgewenst het onderhoud voor de BRAVO. Dit kan worden gekoppeld aan een tweejaarlijks onderhoudscontract met validatiemeting volgens R8153. Van alle onderhouds- en controle werkzaamheden ontvangt u gedetailleerde rapporten voor afleg in uw Sterimap.

 

Voor informatie verwijzen we naar www.scican.com. U kunt ook direct met ons contact opnemen via telefoon 043-4592306 of mail scican@becker-medical.nl.

 

Download brochure Bravo. ( 1,01 mb)